volg je hart
dat klopt!

“Volg je hart, dat klopt!”

PUUR ontwikkeling

loopbaan | vitaliteit | yoga

“Mijn doel is om het beste uit mensen te halen.
Blijf PUUR!”

Ik wil de wereld een stukje lichter maken, zodat er meer vitaliteit en positiviteit ontstaat. Daarom wil ik een bijdrage leveren aan het versterken van mensen en daarmee het versterken van een organisatie door samen te ontdekken waar ingangen zijn om energie te laten stromen.

Mijn werkwijze is praktisch, doelgericht en PUUR.

PUUR is opgericht door Sonja Schoonderwoerd – Baelde: een nieuwsgierige, sympathieke optimist. Een beddingwerker die het individu, team, organisatie van nature weer laat stromen.

Ik ben ruim 30 jaar bezig met (loopbaan)ontwikkeling. Ik heb een HBO opleiding Personeel & Arbeid, en een post-HBO opleiding tot loopbaanadviseur afgerond. Daarnaast heb ik een 4-jarige Yoga docenten opleiding gevolgd (yin en hatha) en om mijn dienstenpakket compleet te maken heb ik bij de Vitacademie de post-HBO opleiding tot vitaloog® afgerond (een vitaloog is een vitaliteitscoach en vitaliteitsadviseur in één).

Als loopbaan/talent/vitaliteitscoach staan vertrouwen, openheid en veiligheid bij mij op de eerste plaats. Door mijn werkervaring herken ik de punten waarop iemand vastloopt in zijn of haar leven of carrière. Ik weet hoe frustrerend het kan zijn om het gevoel te hebben niet op de juiste (werk)plek te zitten of een bepaalde focus te missen. Daarom wil ik mensen ondersteunen bij het bepalen van een nieuwe koers. Ik ga ervan uit dat ieder mens unieke talenten bezit. Mijn doel is dan ook het beste uit mensen te halen.