het meervoud van lef is
leven!

“Het meervoud van lef is leven!”

INDIVIDU

LOOPBAAN

Loopbaancoaching

Haal je geen plezier meer uit je werk of zit je vast in een baan die niet bij je past? Loopbaancoaching van PUUR begeleidt je bij jouw zoektocht naar het ideale carrièrepad.

Hoe werkt het?
Bij PUUR bepaal jij zelf je koers. Door goed te kijken naar je huidige functie en je af te vragen hoe je hier precies bent gekomen, ontdek je vanzelf een rode draad in je loopbaan. PUUR helpt je meer inzicht te krijgen in jezelf en de door jouw gewenste carrière. Met behulp van PUUR creëer je zelf je eigen loopbaanperspectief.

Als instrument kan ik de Talent en Motivatie Analyse (TMA) of de DISC inzetten.

Een loopbaantraject is afgestemd op jouw vraag of behoefte. Het resultaat van een loopbaantraject is dan ook voor iedereen anders. Het varieert van het uitbreiden van het takenpakket binnen je huidige functie tot het vinden van een nieuwe baan.

Coaching

(zie ook vitaliteitscoaching)

Heb je behoefte aan persoonlijke begeleiding bij jouw huidige werk? Ook dan kun je terecht bij PUUR. Het coachingstraject stelt je in staat je professionele kant verder te ontwikkelen en meer plezier uit jouw werk te halen. PUUR kan je bijvoorbeeld ondersteunen bij het omgaan met conflictsituaties, collega’s of werkdruk.

Hoe werkt het?
In een intakegesprek bespreken we jouw vraag, coachingsdoelen en het daarbij passende traject. Aan de hand van praktijksituaties uit jouw werk, onderzoeken we hoe en waarom je hierop reageert. Je krijgt meer inzicht in wat jouw talenten en belemmeringen zijn. Het doel is dat je een nieuwe aanpak ontwikkelt en deze direct kunt toepassen.

Meer weten? »

VITALITEIT

Fit en vitaal blijven is meer dan gezonde voeding en voldoende beweging.
Het heeft ook te maken met zingeving, je sociale omgeving en ook je werkomgeving.

Vitaliteitscoaching

Tijdens een coachtraject werken we heel gericht toe naar het gewenste resultaat. Dit kan voor iedereen anders zijn. Vitaliteit is namelijk heel breed en heel persoonlijk. Aan het begin van het coachtraject spreken we af aan welk doel je wilt werken.

Ik begeleid mensen bij:

  • het managen van hun energiebalans
  • goede werk-prive balans
  • juiste inzetbaarheid van talenten
  • persoonlijk leiderschap
  • gezondere leefstijl
Ook fit en vitaal blijven? »

YOGA

YIN Yoga les

Yin Yoga bij PUUR is een moment helemaal voor jou.

Yin yoga is een yogavorm die in ons drukke bestaan zorgt voor rust en ontspanning. Het heeft alles te maken met mindfulness: het zijn in het moment, in je lichaam en je gevoel. Het is dé manier om bindweefsel en gewrichten te herstellen en versterken.

Yin yoga houdingen worden op een passieve, maar wel intensieve manier beoefend en lang aangehouden (tussen 2 en 5 minuten). Op die manier wordt het bindweefsel opgerekt en gestimuleerd en worden spieren losgelaten. De gewrichten worden hierdoor beweeglijker en actiever. Dit stimuleert meer opening en ruimte in ons lichaam; in het bijzonder rond het gebied van heupen, heiligbeen en de gehele rug. Als je langere tijd in de houdingen verblijft, kan deze vorm van yoga beoefening een meditatief en rustgevend effect hebben.

Het effect van yin yoga houdingen is een flexibeler, energetisch stabieler, beweeglijker en uiteindelijk sterker lichaam.

De lessen
Er wordt gestart met een meditatie, gevolgd door diverse zittende of liggende houdingen en tot slot vindt er een eindontspanning plaats.

Voor wie?
De yin yoga lessen zijn toegankelijk voor alle niveaus, ongeacht je leeftijd, lichaamstype of niveau van fitheid. Van totale beginners tot mensen die al jaren yoga beoefenen. Voor iedereen die op zoek is naar ontspanning, introspectie en een lekkere lichaamsstretch.

Waar?
Sfeervol pand in de binnenstad van Oudewater, Marktstraat 7.

Wil je weten of yoga iets voor jou is? Wil je ervaren of het beoefenen van yoga ook een positief effect heeft op jouw lichaam, adem en bewustzijn? Schrijf je dan in voor de yogalessen.

LESSEN
Dinsdagavond van 19.00 – 20.15 uur
Dinsdagavond van 20.45 – 22.00 uur

Schrijf je in! »