"Mijn doel is om het beste uit mensen te halen.

Blijf PUUR!"

PUUR loopbaan & talentontwikkeling

 

PUUR is opgericht door Sonja Schoonderwoerd - Baelde. Sonja houdt zich al ruim 20 jaar bezig met loopbaan ontwikkeling en arbeidsbemiddeling. Ze heeft een HBO opleiding Personeel & Arbeid, en een post-HBO opleiding tot loopbaanadviseur afgerond. Daarnaast heeft ze op dit gebied diverse trainingen en workshops gevolgd.

 

 

“In mijn werk zag ik regelmatig mensen die moeite hadden een baan te vinden die bij hen paste. Als loopbaan- en talentcoach wil ik mensen helpen uit te vinden wat hen drijft en waar ze goed in zijn. Als je weet wat je passie is en waar jij energie van krijgt, kun je gericht op zoek naar een functie die daarbij aansluit. Met de juiste baan voelt werken niet meer als werk.

 

Als loopbaan- en talentcoach staan vertrouwen, openheid en veiligheid bij mij op de eerste plaats. Door mijn werkervaring herken ik de punten waarop iemand vastloopt in zijn of haar carrière. Ik weet hoe frustrerend het kan zijn om het gevoel te hebben niet op de juiste werkplek te zitten of een bepaalde focus te missen. Daarom wil ik mensen ondersteunen bij het bepalen van een nieuwe koers. Ik ga ervan uit dat ieder mens unieke talenten bezit. Mijn doel is dan ook het beste uit mensen te halen.

Blijf PUUR!”

REGIO UTRECHT - GOUDA - WOERDEN - OUDEWATER T 06 - 460 88 966 INFO@PUURONTWIKKELING.NL